Een regelbare temperatuur is vaak van essentieel belang voor de continuïteit van uw productieproces. Huikeshoven is specialist op het gebied van elektrowarmte werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor productieprocessen. Vanwege onze flexibiliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid weten klanten uit onder andere de (petro)chemie, machine- en apparatenbouw, utiliteitsbouw en de installatie- en koeltechniek ons te vinden. Huikeshoven verzorgt het hele traject, van ontwerp en advisering tot en met het leveren van de benodigde elementen, de montage en de service. Onze belangrijkste speerpunten zijn snel, flexibel en oplossingsgericht onze klanten van dienst zijn. Op het gebied van technologie willen we een vooruitstrevende, specialistische en innovatieve partner zijn.

VISIE

Als specialist op het gebied van elektrowarmte willen we graag dichtbij de klant staan en per direct kunnen reageren als dit noodzakelijk is. Huikeshoven beschikt over gespecialiseerde medewerkers, zoals engineers en monteurs met een brede kennis en ervaring op het gebied van elektrowarmte. Wij geven objectieve adviezen, doordat we elke vorm van elektrowarmte aanbieden. Ons assortiment aan producten is erg breed en door onze uitgekiende voorraadstrategie zijn lange levertijden zeldzaam. Vanwege onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en onze brede kennis en ervaring kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Klantgerichtheid is bij ons niet alleen een woord, wij handelen er ook naar en dat waarderen onze klanten.

STANDAARD OF OP MAAT EN SPECIFIEK VOOR UW TOEPASSING

Huikeshoven biedt een breed scala aan producten die standaard worden geleverd of op maat worden gemaakt voor een specifieke situaties. Onze belangrijkste productgroepen zijn:

  • Tracingsystemen
  • Verwarmingsjackets en siliconen mantels
  • Doorstroomheaters en verwarmingselementen
  • Vatverwarming
  • Ribbenbuiskachels en ruimteverwarmingen

SPECIALIST IN MONTAGE, INSPECTIES, ONDERHOUD EN SERVICE

Vakkundige montage van de installatie is vereist voor een lang en probleemloos gebruik van uw verwarmingsinstallatie. Wanneer u onze monteurs hiervoor inzet, haalt u ervaren VCA gecertificeerde specialisten in huis. Zij kunnen eventueel ook uw eigen medewerkers instrueren en assisteren. Onze elektrowarmte installaties zijn nagenoeg onderhoudsarm en zeer betrouwbaar, maar mocht zich een situatie voordoen, dan staan onze monteurs vanzelfsprekend voor u klaar. Door onze monteurs in te zetten voor jaarlijkse inspecties en preventief onderhoud bent u er zeker van dat de installatie probleemloos en efficiënt functioneert.

TURN-KEY PROJECTEN

Huikeshoven kan complete leidingtrajecten voorzien van verwarming, regeling en isolatie. Uw installateur dient alleen de voedingspunten te voorzien, Huikeshoven pakt vanaf dit punt de draad In dergelijke projecten komt het aan op een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen, Huikeshoven heeft hier ervaring met de meest uiteenlopende projecten voor spoorrailverwarming, malverwarming en verwarming in proces technische installaties.

REGELTECHNIEK

Naar onze mening is er geen efficiënte verwarming zonder uitgekiende regeltechniek. Daarom bieden wij ook op dit terrein een breed programma aan producten; uiteenlopend van standaard vorstbeveiligingsthermostaten tot onze Ex-Box thermostaten voor explosiegevaarlijke omgevingen. Naast standaard producten kan Huikeshoven ook hier maatwerk leveren. Voor diverse klanten hebben wij complexe besturingssystemen geleverd waarbij nauwkeurige temperatuurbewaking een grote rol speelt. Ook voor installaties waarbij de temperaturen van meerdere procesonderdelen op elkaar afgestemd moeten worden heeft Huikeshoven oplossingen ontworpen.

Voor explosiegevaarlijke omgevingen kunnen wij ook oplossingen bieden in tracingsystemen, doorstroomheaters en verwarmingselemeneten.

  • ALTIJD DE MEEST ENERGIE EFFICIËNTE OPLOSSING
  • VOLLEDIGE ONTZORGING IN VERWARMINGSPROJECTEN
  • CENTRAAL AANSPREEKPUNT