Met de kans op koud weer neemt ook de kans op stilstand door vorst toe. Huikeshoven biedt een groot scala aan oplossingen. Zo hebben wij kant-en-klare oplossingen voor het vorstvrij houden van waterleidingen. Een eenvoudige verwarmingskabel met stekker en een ingebouwde thermostaat. De kabels hebben vaste lengtes van 1 tot 60 meter.

Daarnaast bieden wij de welbekende zelflimiterende verwarmingskabel, op maat af te knippen en zeer geschikt voor vorstvrij oplossingen in het laag temperatuurgebied. Het voordeel van deze kabel is de mogelijkheid deze op de gewenste lengte af te knippen. Bedenk wel dat een thermostaat noodzakelijk is.

Als het om meer industriƫle toepassingen gaat biedt Huikeshoven ook echt maatwerk. Verwarmingskabels voor temperatuurbereiken tot 800 gr C. Het is essentieel dat een verwarmingskabel geschikt is voor de voorkomende procestemperaturen, ook al heft deze slechts als doel stilstandsverwarming. Op dit vlak heeft Huikeshoven het breedste assortiment in Nederland. Maatwerk oplossingen, ook kant-en-klaar, worden binnen enkele dagen geleverd.

 

HIP Vorstvrijlint 02DB_Testweiche_Burbach131206_055